Royal Makelaars
Zeverijnstraat 6
1216 GK Hilversum

Tel: 035-2400440
Mail: info@royalmakelaars.nl

Over ons

Royal Makelaars is met enthousiasme bezig met verhuur- & verkoopbemiddeling van onroerend goed. Als u uw woning wil verhuren of verkopen, of u wilt juist een woning huren of kopen, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Wij hebben een goed inzicht in de regionale woningmarkt en wij gebruiken ons uitgebreide netwerk waar mogelijk zodat u profiteert van het beste woningaanbod.

Onze vastgoed adviseurs beschikken niet alleen over hun eigen expertise, maar volgen ook de marktbewegingen en de wijzigingen op gebied van wet- en regelgeving. Ons doel is het op goede wijze assisteren van onze klanten bij alle vraagstukken op gebied van onroerend goed.

Verhuren

U heeft een woning die u voor langere of kortere tijd wilt verhuren. Of u wilt uw woning verhuren omdat u voor langere tijd voor uw werk naar het buitenland gaat. U bent dan bij ons aan het juiste adres. Wij zijn zeer ervaren en bedreven op het gebied van verhuurbemiddeling.

Verkopen

Royal Makelaars wilt u ook van dienst zijn bij de verkoop of aankoop van uw woning of beleggingsobject. Bij het verkopen van een huis komt u voor belangrijke zakelijke en emotionele beslissingen te staan. Wij zijn niet alleen betrokken, maar denken ook met u mee, geven raad en adviseren over de juiste verkoopaanpak.

Vastgoedmanagement

Ook voor woningbeheer of vastgoed management bent u bij Royal Makelaars op zijn plaats. Zowel voor financieel, commercieel, als technisch beheer van onroerend goed . Wij regelen dat uw woning goed wordt verzorgd en u heeft er geen omkijken naar.